dijous, 26 d’agost del 2010

La setmana vinent, el Bisbe Strauch asfaltat

Els treballadors de les obres estan preparant la calçada del Bisbe Strauch per tal de poder-la pavimentar a partir de dilluns de la setmana vinent. A més, la vorera sud està a punt de connectar-se amb el passeig de la Generalitat. La vorera nord arriba a la meitat del tram, i s'acabarà una vegada el carrer estigui asfaltat.

2 comentaris:

  1. Continuem fent queixes, el camió que cada dia porta aliments al Dia%, en pocs dies destruirà la feina ven feta del operaris. Degut al pes considerable que hi porta la zona de voreres del carrer 11-13 quedarán destrossades en pocs mesos.
    Si ja el mateix dia que es posa el panot el va destrossar maniobrant i l'entrada de carros com estará d'aquí pocs dies. Seria molt injust que uns calers que paguem tots el contribuents quedi en poc temps, destruït.

    Una possible solució i senzilla és..
    Que tenen un parking per a clients que no utlitza ningú, hi ha un espai més que suficient perquè pugui estacionar i faci la descàrrega sense obstaculitzar el pas tant de vehicles com de vianants.

    Si l'actual alcade de Vic fes un tom per el Barri, i un dia contemplés el problema que crea aquest camió. Segur que posar-li una solució inmediata i eficaç NO seria molt complicat.

    ResponElimina
  2. Benvolgut, benvolguda,
    Som conscients del problema que indica, però la solució no era fàcil. El transport del supermercat portava molts productes que s’havien d’emmagatzemar immediatament, i era complicat establir moments de parada. A més, Al pàrquing que vostè al•ludeix no hi ha accés al magatzem de productes.
    Quan el tram del Bisbe Strauch estigui acabat, hi haurà una zona de càrrega i descàrrega, de manera que els camions d’aquest supermercat no interferiran en la circulació d’aquesta via.
    Moltes gràcies per col•laborar.

    ResponElimina