dilluns, 27 de setembre del 2010

El Remei: punt i final

El passat dissabte es va inaugurar la reurbanització del barri del Remei. Durant tota la tarda hi va haver actuacions i entrevistes a diferents persones que van parlar dels seus records del barri. Els comerciants del Remei també van participar a la festa amb les botigues al carrer i les desfilades de models.

Després de gairebé dos anys la remodelació del barri s'ha acabat. Amb la finalització de les obres s'acaba també l'actualització d'aquest blog. Des de l'equip de Pla de Barris us volem agrir la vostra actitud al llarg de tot el procés. Som conscients hi ha hagut moments en què les obres us han afectat negativament, però pensem que tots ens podem sentir orgullosos de com ha quedat el nou barri del Remei.

Tan sols ens resta indicar-vos que l'Oficina Municipal del Remei està a la vostra disposició per tot el que pugueu necessitar. Gràcies per tot i a reveure.

1 comentari:

  1. Gracies per la informacio. ens a estat mol util durant tot aquest temps. les obres sempre porten incunvenients, però amb les vostres publicacions eu acunseguit que els problemes es minimitzessin. una vegada mes, gràcies.

    ResponElimina